15 december 2020

Door de Covid-19 maatregelen zijn alle niet-essentiële winkels vanaf vandaag gesloten, dus ook Pop Up Galerie Rhenen. Daarmee komt een week eerder dan gepland een einde aan de expositieperiode.

Van 16 oktober t/m 12 december, na op vrijdag en zaterdag 18 dagen open te zijn geweest, hebben we 322 bezoekers ontvangen en enthousiaste reacties en complimenten gekregen, zowel over de kwaliteit van het tentoongestelde werk als over de inrichting.

Hartelijk dank daarvoor en graag tot ziens!

12 december 2020

 

Om 09.15 uur is Margot Kikkert, initiatiefnemer van Pop Up Galerie Rhenen, telefonisch te gast in het radioprogramma ‘Cultuur in de Regio’ van Regio 90 FM.

Luisteren kan ook online: nederlandseradio.nl/90fm. Het programma wordt herhaald op zondag 13 december van 15.00 tot 17.00 uur.

22 november 2020

Wegens succes geprolongeerd: Pop Up Galerie Rhenen is een week langer open t/m 19 december 2020.

Op de afbeeldingen hierboven de twee hazen, een bronzen beeld van Jeanette Jansen getiteld ‘Jolie – mooi’, hoogte 53 cm en een pasteltekening van Yvonne van Hoogstraten van 10 x 15 cm.

Welkom t/m 19 december in onze Pop Up Galerie van tien Rhenense kunstenaars!

15 oktober 2020

Vanmiddag heeft wethouder Cultuur, Barth van Eeten, Pop Up Galerie Rhenen geopend! 

‘’Een geweldig initiatief’’, volgens de wethouder: ‘’Met name in deze Coronatijd. Culturele evenementen zijn afgelast, ook veel winkelpanden staan leeg. De inwoners van de gemeente kunnen nu kennismaken met werk van lokale kunstenaars.’’

Niet alle exposanten konden bij de opening aanwezig zijn. Door de Covid-19 maatregelen mogen maximaal zes mensen in de galerie verblijven. De wethouder werd vergezeld door Lea van Son, cultuurcoördinator van het Cultuurplatform Rhenen. 

13 oktober 2020

Kunstenaars Margot Kikkert (links) Justa en Erik Baumann beginnen een pop-up galerie aan de Herenstraat. © Herman Stöver

Vandaag een artikel over Pop Up Galerie Rhenen van Manon Bastidas in De Gelderlander.